De populairste hashtag in België in 2015 was #KCA wat staat voor de Kids Choice Awards van Nickelodeon. Die wordt gevolgd door #MTVHottest en #football.

Op de vierde plaats staat #k3zoektk3, de hashtag van de populaire gelijknamige tv-show gevolgd door #CharlieHebdo en #JeSuisCharlie. #Brussels, #EU en #greece vervolledigen de top tien.

#BrusselsLockDown

Internationaal is de lijst vrij voorspelbaar met #jobs bovenaan, gevolgd door #Quran, #isis, #PrayForParis, #LoveWins, #charlieHebdo, #JeSuisCharlie, #BlackLivesMatter, de Chinese tekens voor aardbeving, en #SandraBland, de zwarte vrouw die na een vreemde arrestatie om het leven kwam in een Amerikaanse gevangenis

De lijst met social media hashtags volgt een gelijkaardige trend met #JeSuisCharlie en #PrayForParis bovenaan. Ook hier duikt ons land nog eens op met #BrusselsLockDown. De tag die velen gebruikten om te reageren op het terreurniveau en de klopjacht op terroristen. Of zoals de meesten het gebruikten: als excuus om katten te delen op het internet.

De populairste hashtag in België in 2015 was #KCA wat staat voor de Kids Choice Awards van Nickelodeon. Die wordt gevolgd door #MTVHottest en #football.Op de vierde plaats staat #k3zoektk3, de hashtag van de populaire gelijknamige tv-show gevolgd door #CharlieHebdo en #JeSuisCharlie. #Brussels, #EU en #greece vervolledigen de top tien.#BrusselsLockDownInternationaal is de lijst vrij voorspelbaar met #jobs bovenaan, gevolgd door #Quran, #isis, #PrayForParis, #LoveWins, #charlieHebdo, #JeSuisCharlie, #BlackLivesMatter, de Chinese tekens voor aardbeving, en #SandraBland, de zwarte vrouw die na een vreemde arrestatie om het leven kwam in een Amerikaanse gevangenisDe lijst met social media hashtags volgt een gelijkaardige trend met #JeSuisCharlie en #PrayForParis bovenaan. Ook hier duikt ons land nog eens op met #BrusselsLockDown. De tag die velen gebruikten om te reageren op het terreurniveau en de klopjacht op terroristen. Of zoals de meesten het gebruikten: als excuus om katten te delen op het internet.