Omdat de datum van de onthulling steeds dichterbij komt, is het niet gek dat er al wat testtoestellen de ronde doen. Foto's van die toestellen zijn nu in Azië gelekt, schrijft Bright.

Op de Vietnamese site reviewdao.vn staat een foto van wat de achterkant van de Galaxy S7 moet zijn. Die verschilt niet veel van de S6, maar heeft geen uitstekende cameralens.

Een gebruiker op het Chinese Weibo laat de voorkant van de Galaxy S7 Edge zien. Die heeft uiteraard net als zijn voorganger aflopende schermranden, die dit keer ook op de achterkant te zien zijn.

De zilveren rand rond de speaker heeft plaatsgemaakt voor een zwarte en de zilveren reflecterende merknaam is eveneens geschrapt, wat voor een strakker ontwerp zorgt. Het zou voor het eerst zijn dat Samsung niet duidelijk op de voorkant de merknaam toont.

Verder gaat het gerucht dat de camera teruggaat van 16 naar 12 megapixels, al lijkt dit niet waarschijnlijk.

Omdat de datum van de onthulling steeds dichterbij komt, is het niet gek dat er al wat testtoestellen de ronde doen. Foto's van die toestellen zijn nu in Azië gelekt, schrijft Bright. Op de Vietnamese site reviewdao.vn staat een foto van wat de achterkant van de Galaxy S7 moet zijn. Die verschilt niet veel van de S6, maar heeft geen uitstekende cameralens.Een gebruiker op het Chinese Weibo laat de voorkant van de Galaxy S7 Edge zien. Die heeft uiteraard net als zijn voorganger aflopende schermranden, die dit keer ook op de achterkant te zien zijn. De zilveren rand rond de speaker heeft plaatsgemaakt voor een zwarte en de zilveren reflecterende merknaam is eveneens geschrapt, wat voor een strakker ontwerp zorgt. Het zou voor het eerst zijn dat Samsung niet duidelijk op de voorkant de merknaam toont.Verder gaat het gerucht dat de camera teruggaat van 16 naar 12 megapixels, al lijkt dit niet waarschijnlijk.