Op MatchIT kan je trouwens niet enkel op zoek naar een nieuwe job, we laten gevestigde bedrijven en start-ups ook zelf uitleggen waarom jij voor hen zou moeten werken. Nadien laten we een aantal onder hen in debat gaan over actuele trends in rekrutering, maar ook over zaken als robotisering in het bedrijfsleven.

De afgelopen weken zag je hier geregeld enkele grote spelers hun verhaal brengen. Vandaag geven we het woord aan Teamleader, Cr3do, Take Eat Easy en Foodpairing. Zij leggen uit waarom het de moeite loont om voor een startup als hen te werken. Wil je meer te weten komen? Bekijk dan hier het programma.

Op MatchIT kan je trouwens niet enkel op zoek naar een nieuwe job, we laten gevestigde bedrijven en start-ups ook zelf uitleggen waarom jij voor hen zou moeten werken. Nadien laten we een aantal onder hen in debat gaan over actuele trends in rekrutering, maar ook over zaken als robotisering in het bedrijfsleven.De afgelopen weken zag je hier geregeld enkele grote spelers hun verhaal brengen. Vandaag geven we het woord aan Teamleader, Cr3do, Take Eat Easy en Foodpairing. Zij leggen uit waarom het de moeite loont om voor een startup als hen te werken. Wil je meer te weten komen? Bekijk dan hier het programma.