Op MatchIT kan je trouwens niet enkel op zoek naar een nieuwe job, we laten gevestigde bedrijven en start-ups ook zelf uitleggen waarom jij voor hen zou moeten werken. Nadien laten we een aantal onder hen in debat gaan over actuele trends in rekrutering, maar ook over zaken als robotisering in het bedrijfsleven.

Sibelga, de netbeheerder voor de verdeling van aardgas en elektriciteit in het Brussels Hoofdstedelijk gewest, vertelt u deze week waarom het loont om bij hen aan de slag te gaan. Wil je meer te weten komen? Bekijk dan hier het programma.

Op MatchIT kan je trouwens niet enkel op zoek naar een nieuwe job, we laten gevestigde bedrijven en start-ups ook zelf uitleggen waarom jij voor hen zou moeten werken. Nadien laten we een aantal onder hen in debat gaan over actuele trends in rekrutering, maar ook over zaken als robotisering in het bedrijfsleven.Sibelga, de netbeheerder voor de verdeling van aardgas en elektriciteit in het Brussels Hoofdstedelijk gewest, vertelt u deze week waarom het loont om bij hen aan de slag te gaan. Wil je meer te weten komen? Bekijk dan hier het programma.