De 5 Belgische dochters van consultancybedrijf Altran varen voortaan onder één vlag, Altran.

Dat schrijft de krant De Tijd. Het gaat om De Valck Consultants, DCE, Altran Belgium, Altran Europe en Altran CIS. Samen tellen die 830 werknemers. Pascal Lafinneur en Emmanuel Mottrie gaan Altran leiden.

Ze hebben zich de doelstelling gesteld om de omzet de komende 6 jaar met gemiddeld 15 procent te doen groeien. In de eerste jaren zou de groei vrij beperkt zijn, maar nadien verwacht het bedrijf een boost door de lancering van nieuwe diensten. Binnen zes jaar zou het bedrijf zijn omzet van 2008, 81 miljoen euro, zowat verdubbeld moeten hebben.

De 5 Belgische dochters van consultancybedrijf Altran varen voortaan onder één vlag, Altran. Dat schrijft de krant De Tijd. Het gaat om De Valck Consultants, DCE, Altran Belgium, Altran Europe en Altran CIS. Samen tellen die 830 werknemers. Pascal Lafinneur en Emmanuel Mottrie gaan Altran leiden. Ze hebben zich de doelstelling gesteld om de omzet de komende 6 jaar met gemiddeld 15 procent te doen groeien. In de eerste jaren zou de groei vrij beperkt zijn, maar nadien verwacht het bedrijf een boost door de lancering van nieuwe diensten. Binnen zes jaar zou het bedrijf zijn omzet van 2008, 81 miljoen euro, zowat verdubbeld moeten hebben.