Na zijn vertrek bij Belgacom gaat Dominiek Vandierendonck aan de slag bij BT Benelux. Vandierendonck was tot eind vorig jaar vicepresident van de Enterprise Business Unit International. Daarin was hij bij Belgacom verantwoordelijk voor de ex-Telindus-activiteiten in het buitenland. Maar toen de Enterprise Business Unit werd gereorganiseerd moest hij vertrekken bij het bedrijf.

In zijn nieuwe functie wordt Vandierendonck Sales Director Benelux. Daarmee volgt hij bij BT Martin Maurits op die vanaf 1 april country manager wordt van de Scandinatische activiteiten van het telecombedrijf.

Voor zijn tijd bij Belgacom werkte de topman onder meer bij AT&T als vicepresident Noord-Europa en bij IBM.

Na zijn vertrek bij Belgacom gaat Dominiek Vandierendonck aan de slag bij BT Benelux. Vandierendonck was tot eind vorig jaar vicepresident van de Enterprise Business Unit International. Daarin was hij bij Belgacom verantwoordelijk voor de ex-Telindus-activiteiten in het buitenland. Maar toen de Enterprise Business Unit werd gereorganiseerd moest hij vertrekken bij het bedrijf. In zijn nieuwe functie wordt Vandierendonck Sales Director Benelux. Daarmee volgt hij bij BT Martin Maurits op die vanaf 1 april country manager wordt van de Scandinatische activiteiten van het telecombedrijf. Voor zijn tijd bij Belgacom werkte de topman onder meer bij AT&T als vicepresident Noord-Europa en bij IBM.