Dominique Leroy volgt begin juni Scott Alcott op als executive vice president voor de consumer business unit en wordt daarmee verantwoordelijk voor een omzet van 2,3 miljard euro.

Toen de 47-jarige Dominique Leroy eind augustus vorig jaar haar job als ceo van Unilever België ruilde voor een baan als verkoopsverantwoordelijke bij Belgacom, was al duidelijk dat ze zou doorgroeien tot de directie. Het onlangs aangekondigde vertrek van Scott Alcott naar de Verenigde Staten veegde dan ook alle obstakels weg voor de topjob van Dominique Leroy.

Na het vertrek van Astrid de Lathauwer eind vorig jaar was er bovendien geen enkele vrouw meer in het directiecomité van Belgacom te vinden. Opvallend in het persbericht is het zinnetje dat de raad van bestuur de benoeming goedkeurt op voorstel van ceo Didier Bellens 'en met steun van het volledige managementteam'. Dominique Leroy begint aan haar nieuwe job op 1 juni. Scott Alcott verlaat Belgacom op 1 juli.

Dominique Leroy volgt begin juni Scott Alcott op als executive vice president voor de consumer business unit en wordt daarmee verantwoordelijk voor een omzet van 2,3 miljard euro. Toen de 47-jarige Dominique Leroy eind augustus vorig jaar haar job als ceo van Unilever België ruilde voor een baan als verkoopsverantwoordelijke bij Belgacom, was al duidelijk dat ze zou doorgroeien tot de directie. Het onlangs aangekondigde vertrek van Scott Alcott naar de Verenigde Staten veegde dan ook alle obstakels weg voor de topjob van Dominique Leroy. Na het vertrek van Astrid de Lathauwer eind vorig jaar was er bovendien geen enkele vrouw meer in het directiecomité van Belgacom te vinden. Opvallend in het persbericht is het zinnetje dat de raad van bestuur de benoeming goedkeurt op voorstel van ceo Didier Bellens 'en met steun van het volledige managementteam'. Dominique Leroy begint aan haar nieuwe job op 1 juni. Scott Alcott verlaat Belgacom op 1 juli.