Gebruikers konden jarenlang hun accounts op Facebook en Twitter aan elkaar koppelen. Elke tweet en retweet werd dan automatisch ook als status op Facebook gezet.

De tweets staan nu nog wel op Twitter, maar niet meer op Facebook. Ook alle likes, reacties en discussies eronder zijn weg. Techsite TechCrunch ontdekte de verandering na tips van een paar lezers, die hun oude tweets niet meer op Facebook konden vinden.

Volgens nieuwssite Axios besloot Facebook eerder deze maand om geen tweets meer door te plaatsen. Vervolgens haalde Twitter zijn feature van Facebook, omdat die nutteloos was geworden. Maar het onbedoelde gevolg daarvan was dat ook alle oude tweets van Facebook verdwenen.

Gebruikers konden jarenlang hun accounts op Facebook en Twitter aan elkaar koppelen. Elke tweet en retweet werd dan automatisch ook als status op Facebook gezet.De tweets staan nu nog wel op Twitter, maar niet meer op Facebook. Ook alle likes, reacties en discussies eronder zijn weg. Techsite TechCrunch ontdekte de verandering na tips van een paar lezers, die hun oude tweets niet meer op Facebook konden vinden.Volgens nieuwssite Axios besloot Facebook eerder deze maand om geen tweets meer door te plaatsen. Vervolgens haalde Twitter zijn feature van Facebook, omdat die nutteloos was geworden. Maar het onbedoelde gevolg daarvan was dat ook alle oude tweets van Facebook verdwenen.