Brigitta Brijs (coo van Worldline), Peter Bal (cio Wabco) en Erik Cuypers (CIO van Maxeda) zijn alledrie genomineerd als een van de tien finalisten voor CIO of the Year door CIONET. De winnaar wordt op 27 en 28 juni in Amsterdam bekendgemaakt tijdens CIO City.

Brijs, Bal en Cuypers zijn geen onbekenden voor de lezers van Data News. Het zijn immers ook de drie finalisten die Data News eind vorig jaar selecteerde als CIO of the Year. Daarbij werd de award in november gewonnen door Peter Bal van Wabco.

In 2011 werd de European CIO of the Year award nog gewonnen door Daniel Lebeau van GSK. Ook hij won eerst een award voor CIO of the Year bij Data News.

Andere finalisten zijn Oscar Gómez Barbero (Grupo Prisa - Spanje), Michel Van Hout (Transavia - Nederland), Arnoud Klerkx (Sanoma Learning - Nederland), Sergio Garcia Cebolla (HM Hospitales - Spanje).

Brigitta Brijs (coo van Worldline), Peter Bal (cio Wabco) en Erik Cuypers (CIO van Maxeda) zijn alledrie genomineerd als een van de tien finalisten voor CIO of the Year door CIONET. De winnaar wordt op 27 en 28 juni in Amsterdam bekendgemaakt tijdens CIO City.Brijs, Bal en Cuypers zijn geen onbekenden voor de lezers van Data News. Het zijn immers ook de drie finalisten die Data News eind vorig jaar selecteerde als CIO of the Year. Daarbij werd de award in november gewonnen door Peter Bal van Wabco.In 2011 werd de European CIO of the Year award nog gewonnen door Daniel Lebeau van GSK. Ook hij won eerst een award voor CIO of the Year bij Data News.Andere finalisten zijn Oscar Gómez Barbero (Grupo Prisa - Spanje), Michel Van Hout (Transavia - Nederland), Arnoud Klerkx (Sanoma Learning - Nederland), Sergio Garcia Cebolla (HM Hospitales - Spanje).