Google voegt een groot aantal gebouwen in Brussel toe in Google Earth zodat je de hoofdstad van Europa nu ook in 3D kan bezoeken.
In Bing Maps kan je al langer Brussel in 3D zien (Bird's eye). Google Earth biedt nu ook die mogelijkheid. "Brussel in 3D" is de allernieuwste locatie die je via Google Earth driedimensionaal kan bezoeken.

Grote toeristische trekpleisters als het Atomium of de Grote Markt kun je nu via het web vanuit je luie stoel bekijken in al hun glorie, maar ook kerken, paleizen en parken. Of je wandelt via het Koninklijk Paleis naar het Europese Parlement. Een video op youTube toont hoe de Belgische en Europese hoofdstad er in 3D uitziet op Google Earth.

Google voegt een groot aantal gebouwen in Brussel toe in Google Earth zodat je de hoofdstad van Europa nu ook in 3D kan bezoeken. In Bing Maps kan je al langer Brussel in 3D zien (Bird's eye). Google Earth biedt nu ook die mogelijkheid. "Brussel in 3D" is de allernieuwste locatie die je via Google Earth driedimensionaal kan bezoeken. Grote toeristische trekpleisters als het Atomium of de Grote Markt kun je nu via het web vanuit je luie stoel bekijken in al hun glorie, maar ook kerken, paleizen en parken. Of je wandelt via het Koninklijk Paleis naar het Europese Parlement. Een video op youTube toont hoe de Belgische en Europese hoofdstad er in 3D uitziet op Google Earth.