Drones zijn alomtegenwoordig geworden, en voortaan ook steeds meer onder consumenten. Wie zo'n onbemand vliegtuigje bezit, kan de beelden die hij vanuit de lucht maakt nu sharen via de site Dronestagram.

De website moedigt eigenaars van een Phantom drone of een AR Drone aan hun beste luchtfoto's erop te zetten, om zo van Dronestagram "de beste wereldkaart vanuit het oogpunt van een vogel" te kunnen maken. De eerste inzendingen - onder meer van boven de Burj Khalifa in Dubai - zijn alvast adembenemend.

Drones zijn alomtegenwoordig geworden, en voortaan ook steeds meer onder consumenten. Wie zo'n onbemand vliegtuigje bezit, kan de beelden die hij vanuit de lucht maakt nu sharen via de site Dronestagram. De website moedigt eigenaars van een Phantom drone of een AR Drone aan hun beste luchtfoto's erop te zetten, om zo van Dronestagram "de beste wereldkaart vanuit het oogpunt van een vogel" te kunnen maken. De eerste inzendingen - onder meer van boven de Burj Khalifa in Dubai - zijn alvast adembenemend.