Het is al langer de verwachting dat droneracen de eSport (of digitale sport) van de toekomst zal worden. Er bestaat al een 'Drone Racing League' en met de toenemende kwaliteit van de drones wordt het er steeds spectaculairder op.

Deelnemers zijn er ook steeds meer, want het prijzengeld lonkt. Dubai staat er als land bekend om niets voor de helft te doen en dat blijkt ook uit de Drone Prix die ze volgende week organiseren. Het promofilmpje, waarin een drone de strijd aangaat tegen een McLaren 650s van de politie, liegt er alvast niet om, schrijft ook Engadget.

De winnaar kan er vandoor gaan met 250.000 dollar, waarmee het serieuze teams wellicht overstag kan halen om naar Dubai te komen. Droneracen is al langer in opkomst en is door de camera in de drone ook zeer interessant voor de kijker.

Het is al langer de verwachting dat droneracen de eSport (of digitale sport) van de toekomst zal worden. Er bestaat al een 'Drone Racing League' en met de toenemende kwaliteit van de drones wordt het er steeds spectaculairder op.Deelnemers zijn er ook steeds meer, want het prijzengeld lonkt. Dubai staat er als land bekend om niets voor de helft te doen en dat blijkt ook uit de Drone Prix die ze volgende week organiseren. Het promofilmpje, waarin een drone de strijd aangaat tegen een McLaren 650s van de politie, liegt er alvast niet om, schrijft ook Engadget.De winnaar kan er vandoor gaan met 250.000 dollar, waarmee het serieuze teams wellicht overstag kan halen om naar Dubai te komen. Droneracen is al langer in opkomst en is door de camera in de drone ook zeer interessant voor de kijker.