De ex-Ceo van Telenet gaat naast zijn activiteiten bij Fortino ook CVC adviseren. Volgens De Tijd focust de Nederlander zich bij het bedrijf op de Benelux en de telecom- en mediasector.

Cvc is volgens de zakenkrant een van de grootste private equityspelers ter wereld. In ons land heeft het onder meer belangen in Bpost en Betafence.

Opmerkelijk is dat Sickinghe in zijn adviseursfunctie aan tafel zal zitten met Belgacom-ceo Didier Bellens. Bellens is al enkele jaren een van de adviseurs van het bedrijf.

Duco Sickinghe was van 2001 tot maart 2013 ceo van Telenet. Nadat Liberty Global het bedrijf volledig wou overnemen, maar strandde op 58 procent, vertrok de Nederlander.

Enkele weken geleden stapte ook financieel topman Renaat Berckmoes op. Hij vertelde toen aan Data News dat hij samen met Sickinghe onder de bedrijfsnaam Fortino bedrijven gaat begeleiden die in de transitiefase zitten.

De ex-Ceo van Telenet gaat naast zijn activiteiten bij Fortino ook CVC adviseren. Volgens De Tijd focust de Nederlander zich bij het bedrijf op de Benelux en de telecom- en mediasector.Cvc is volgens de zakenkrant een van de grootste private equityspelers ter wereld. In ons land heeft het onder meer belangen in Bpost en Betafence.Opmerkelijk is dat Sickinghe in zijn adviseursfunctie aan tafel zal zitten met Belgacom-ceo Didier Bellens. Bellens is al enkele jaren een van de adviseurs van het bedrijf.Duco Sickinghe was van 2001 tot maart 2013 ceo van Telenet. Nadat Liberty Global het bedrijf volledig wou overnemen, maar strandde op 58 procent, vertrok de Nederlander.Enkele weken geleden stapte ook financieel topman Renaat Berckmoes op. Hij vertelde toen aan Data News dat hij samen met Sickinghe onder de bedrijfsnaam Fortino bedrijven gaat begeleiden die in de transitiefase zitten.