De autoriteiten zeggen dat de website van de president "maandagmiddag is aangevallen door hackers" en dat er "onderzoek wordt gedaan naar de incidenten". De twee belangrijkste televisieomroepen in Georgië, Maestro en Imedi TV, zijn ook getroffen. "We hebben nog steeds geen toegang tot alle systemen", verklaarde een advocaat van Imedi TV tegenover journalisten. De omroepen waren tijdelijk uit de lucht.

Onduidelijk is nog wie verantwoordelijk is voor de hackaanval. In 2008 werd Georgië al eens getroffen door een dergelijke aanval. Toen beschuldigde Tbilisi Rusland, maar Moskou ontkende er iets mee te maken te hebben.

De autoriteiten zeggen dat de website van de president "maandagmiddag is aangevallen door hackers" en dat er "onderzoek wordt gedaan naar de incidenten". De twee belangrijkste televisieomroepen in Georgië, Maestro en Imedi TV, zijn ook getroffen. "We hebben nog steeds geen toegang tot alle systemen", verklaarde een advocaat van Imedi TV tegenover journalisten. De omroepen waren tijdelijk uit de lucht.Onduidelijk is nog wie verantwoordelijk is voor de hackaanval. In 2008 werd Georgië al eens getroffen door een dergelijke aanval. Toen beschuldigde Tbilisi Rusland, maar Moskou ontkende er iets mee te maken te hebben.