Durex heeft een seksspeeltje in de vorm van 'elektronisch ondergoed' bedacht, waarmee koppels elkaar van op afstand kunnen verwennen via een smartphone-app. Het speeltje is vooral bedoeld voor mensen met een lange afstandsrelatie.

In het ondergoed zitten elektronische sensoren, die het gevoel van fysiek contact opwekken. In de app kan je aangeven welke gevoelige plekjes je wilt stimuleren en kan je de intensiteit instellen.

Het speeltje is een Durexperiment; een probeersel van de condoomfabrikant waarvan niet zeker is of het ook effectief op de markt zal komen.

Bekijk hier enkele filmpjes waarin getoond wordt hoe Fundawear werkt en hoe de technologie in elkaar steekt:

Durex heeft een seksspeeltje in de vorm van 'elektronisch ondergoed' bedacht, waarmee koppels elkaar van op afstand kunnen verwennen via een smartphone-app. Het speeltje is vooral bedoeld voor mensen met een lange afstandsrelatie. In het ondergoed zitten elektronische sensoren, die het gevoel van fysiek contact opwekken. In de app kan je aangeven welke gevoelige plekjes je wilt stimuleren en kan je de intensiteit instellen. Het speeltje is een Durexperiment; een probeersel van de condoomfabrikant waarvan niet zeker is of het ook effectief op de markt zal komen. Bekijk hier enkele filmpjes waarin getoond wordt hoe Fundawear werkt en hoe de technologie in elkaar steekt: