Stuart Hughes is een ontwerper van 'elite-gadgets'. Zijn nieuwste paradepaardje is een iPhone met een zwarte diamant van 26-karaat als home-knop en 24-karaat goud als buitenkant.

Hij verwerkte er ook 600 kleine witte diamanten in, en het Apple-logo bestaat nog eens uit 53 diamantjes. Hughes bokste de 'elite-iPhone' in 9 weken in elkaar. Het prijskaartje bedraagt omgerekend bijna 12 miljoen euro.

Op Hughes' website zijn nog meer smartphones te vinden die in een luxueus jasje steken, waaronder Nokia's en BlackBerry's, evenals iPads en laptops, auto's en mode-accessoires.

Stuart Hughes is een ontwerper van 'elite-gadgets'. Zijn nieuwste paradepaardje is een iPhone met een zwarte diamant van 26-karaat als home-knop en 24-karaat goud als buitenkant.Hij verwerkte er ook 600 kleine witte diamanten in, en het Apple-logo bestaat nog eens uit 53 diamantjes. Hughes bokste de 'elite-iPhone' in 9 weken in elkaar. Het prijskaartje bedraagt omgerekend bijna 12 miljoen euro. Op Hughes' website zijn nog meer smartphones te vinden die in een luxueus jasje steken, waaronder Nokia's en BlackBerry's, evenals iPads en laptops, auto's en mode-accessoires.