Voortaan zal Microsoft Dynamics 365 enkel nog een update krijgen in april en oktober. Tegelijk belooft Microsoft dat nieuwe versies voorlopig geen nieuwe features krijgen die de gebruikservaring kunnen verstoren. Updates die de prestaties en betrouwbaarheid verbeteren, zoals bugfixes, blijven wel nog doorheen het jaar verschijnen.

Om bestaande gebruikers beter te ondersteunen bij een upgrade, krijgen zij voortaan ook op voorhand info over de update, inclusief een testomgeving om de nieuwe mogelijkheden te leren kennen.

Voortaan zal Microsoft Dynamics 365 enkel nog een update krijgen in april en oktober. Tegelijk belooft Microsoft dat nieuwe versies voorlopig geen nieuwe features krijgen die de gebruikservaring kunnen verstoren. Updates die de prestaties en betrouwbaarheid verbeteren, zoals bugfixes, blijven wel nog doorheen het jaar verschijnen.Om bestaande gebruikers beter te ondersteunen bij een upgrade, krijgen zij voortaan ook op voorhand info over de update, inclusief een testomgeving om de nieuwe mogelijkheden te leren kennen.