Brussels Staatssecretaris voor Digitalisering kondigde het nieuws aan in de marge van de Brussels Smart City for Economy bijeenkomst met een 200-tal ondernemers. Concreet gaat het om de Brusselse overheidsdiensten Atrium.brussels, Visit Brussels, perspective.brussels, Brussel Preventie & Veiligheid, COCOM, Brusselse brandweer (DBDHM) en Innoviris.

"Elektronische facturatie betekent voor heel wat handelaars en ondernemers een grote vereenvoudiging bij zaken doen met de Brusselse overheid", aldus Brussels Staatssecretaris voor

Digitalisering Bianca Debaets die dit kadert in de opbouw naar een Smart City. De elektronische facturatie gaat van start in de loop van 2018. Het Brussels gewest handelt zo'n 400.000 betalingen af per jaar. "E-facturatie zal ook bijdragen aan de doelstelling om het aantal achterstallige betalingen met 30% terug te dringen", voegt Brussels Minister van Economie Didier Gosuin daar nog aan toe.

Brussels Staatssecretaris voor Digitalisering kondigde het nieuws aan in de marge van de Brussels Smart City for Economy bijeenkomst met een 200-tal ondernemers. Concreet gaat het om de Brusselse overheidsdiensten Atrium.brussels, Visit Brussels, perspective.brussels, Brussel Preventie & Veiligheid, COCOM, Brusselse brandweer (DBDHM) en Innoviris."Elektronische facturatie betekent voor heel wat handelaars en ondernemers een grote vereenvoudiging bij zaken doen met de Brusselse overheid", aldus Brussels Staatssecretaris voorDigitalisering Bianca Debaets die dit kadert in de opbouw naar een Smart City. De elektronische facturatie gaat van start in de loop van 2018. Het Brussels gewest handelt zo'n 400.000 betalingen af per jaar. "E-facturatie zal ook bijdragen aan de doelstelling om het aantal achterstallige betalingen met 30% terug te dringen", voegt Brussels Minister van Economie Didier Gosuin daar nog aan toe.