Volgens onder meer Downdetector en Outage report zijn de servers van gamemaker EA sinds half tien vanochtend moeilijk bereikbaar. Onder meer de Origin webshop en de servers die door gamers gebruikt worden om Fifa en Battlefield games tegen elkaar te spelen, liggen eruit. EA heeft het probleem al bevestigd in een tweet via de officiele @eahelp

EA zegt er niet bij wat het probleem is. Ondertussen heeft 'hacktivisten'-groep Anonymous Serbia de outage opgeëist, wat zou kunnen betekenen dat het om een DDOS-aanval gaat.

Volgens onder meer Downdetector en Outage report zijn de servers van gamemaker EA sinds half tien vanochtend moeilijk bereikbaar. Onder meer de Origin webshop en de servers die door gamers gebruikt worden om Fifa en Battlefield games tegen elkaar te spelen, liggen eruit. EA heeft het probleem al bevestigd in een tweet via de officiele @eahelpEA zegt er niet bij wat het probleem is. Ondertussen heeft 'hacktivisten'-groep Anonymous Serbia de outage opgeëist, wat zou kunnen betekenen dat het om een DDOS-aanval gaat.