Het bedrijf klopt voor zijn tweede datacenter aan bij Interoute. De bedoeling is om te starten met 1 rack en nog twee bijkomende racks tegen de zomer. De rest van de capaciteit zit in het Proximus-datacenter in Machelen waar EASI 7 racks in gebruik heeft, waar er dit jaar nog 1-2 bijkomen.

EASI levert onder meer zijn cloudoplossing Cloud2be aan zo'n 200 SaaS en IaaS-klanten. Het bedrijf mikt op middelgrote bedrijven maar krijgt de laatste tijd ook vraag van grotere organisaties waardoor een uitbreiding naar een tweede locatie nodig is.

Het bedrijf klopt voor zijn tweede datacenter aan bij Interoute. De bedoeling is om te starten met 1 rack en nog twee bijkomende racks tegen de zomer. De rest van de capaciteit zit in het Proximus-datacenter in Machelen waar EASI 7 racks in gebruik heeft, waar er dit jaar nog 1-2 bijkomen.EASI levert onder meer zijn cloudoplossing Cloud2be aan zo'n 200 SaaS en IaaS-klanten. Het bedrijf mikt op middelgrote bedrijven maar krijgt de laatste tijd ook vraag van grotere organisaties waardoor een uitbreiding naar een tweede locatie nodig is.