Er was al even aan gerefereerd bij de jaarresultaten, maar nu is het officieel: de Belgische ict-dienstenleverancier EASI heeft een nieuw filiaal geopend in Mechelen.

In het Mechelse filiaal zullen zo'n 20 werknemers aan de slag kunnen. Zij verhuizen van EASI's vestiging in Nijvel naar het nieuwe kantoor in het bedrijvenpark Mechelen-Noord. Wim Van Dessel zal als directeur EASI Vlaanderen de leiding nemen van EASI Mechelen.

De bedoeling is vooral om de commerciële groei van het bedrijf in Vlaanderen actief te ondersteunen. "Dertig procent van onze cliënteel is gevestigd in het Vlaams Gewest", zegt Wim Van Dessel in een persbericht. "Vanuit Mechelen staan we sneller bij onze Vlaamse klanten. Bovendien telt Vlaanderen veel middelgrote ondernemingen, traditioneel het segment waar EASI op mikt. Het is dan ook vooral in deze regio dat we onze groeiambities willen realiseren. In 2010 willen we er 6 miljoen euro omzet halen." Voor dit jaar rekent EASI in totaal op een omzet van zo'n 20 miljoen euro.

Wim Van Dessel (40) werkt het grootste deel van zijn carrière bij het softwarebedrijf IBS, waar hij verschillende managementfuncties vervulde. De voorbije zes jaar had hij er als business unit manager de leiding over de divisie Financials & Business Intelligence. Voordien werkte hij onder meer als marketingverantwoordelijke bij Excelligent (ex-Reymen Data Center). Hij startte zijn carrière bij vastgoedbedrijf Alfha.

Er was al even aan gerefereerd bij de jaarresultaten, maar nu is het officieel: de Belgische ict-dienstenleverancier EASI heeft een nieuw filiaal geopend in Mechelen. In het Mechelse filiaal zullen zo'n 20 werknemers aan de slag kunnen. Zij verhuizen van EASI's vestiging in Nijvel naar het nieuwe kantoor in het bedrijvenpark Mechelen-Noord. Wim Van Dessel zal als directeur EASI Vlaanderen de leiding nemen van EASI Mechelen. De bedoeling is vooral om de commerciële groei van het bedrijf in Vlaanderen actief te ondersteunen. "Dertig procent van onze cliënteel is gevestigd in het Vlaams Gewest", zegt Wim Van Dessel in een persbericht. "Vanuit Mechelen staan we sneller bij onze Vlaamse klanten. Bovendien telt Vlaanderen veel middelgrote ondernemingen, traditioneel het segment waar EASI op mikt. Het is dan ook vooral in deze regio dat we onze groeiambities willen realiseren. In 2010 willen we er 6 miljoen euro omzet halen." Voor dit jaar rekent EASI in totaal op een omzet van zo'n 20 miljoen euro. Wim Van Dessel (40) werkt het grootste deel van zijn carrière bij het softwarebedrijf IBS, waar hij verschillende managementfuncties vervulde. De voorbije zes jaar had hij er als business unit manager de leiding over de divisie Financials & Business Intelligence. Voordien werkte hij onder meer als marketingverantwoordelijke bij Excelligent (ex-Reymen Data Center). Hij startte zijn carrière bij vastgoedbedrijf Alfha.