Met de iPhone-app eBay Exact kan je allerhande voorwerpen door een 3D-printer laden afdrukken en aan huis laten leveren.

Het aanbod is vooralsnog niet zo uitgebreid: er zijn 18 artikelen beschikbaar, gaande van iPhone-hoesjes, poppen en cassetjes tot horloges en ringen. Bepaalde voorwerpen kun je naar eigen smaak laten aanpassen. De materialen die voorhanden zijn, zijn plastic, metaal en hout.

Voor eBay Exact werkt de veilingsite samen met het Franse Sculpteo, het Amerikaanse MakerBot en het Canadese Hot Pop Factory, drie bedrijven die gespecialiseerd zijn in 3D-printing.

De betaling gebeurt via PayPal, en de producten worden binnen de 2 weken aan huis geleverd.

Met de iPhone-app eBay Exact kan je allerhande voorwerpen door een 3D-printer laden afdrukken en aan huis laten leveren. Het aanbod is vooralsnog niet zo uitgebreid: er zijn 18 artikelen beschikbaar, gaande van iPhone-hoesjes, poppen en cassetjes tot horloges en ringen. Bepaalde voorwerpen kun je naar eigen smaak laten aanpassen. De materialen die voorhanden zijn, zijn plastic, metaal en hout. Voor eBay Exact werkt de veilingsite samen met het Franse Sculpteo, het Amerikaanse MakerBot en het Canadese Hot Pop Factory, drie bedrijven die gespecialiseerd zijn in 3D-printing. De betaling gebeurt via PayPal, en de producten worden binnen de 2 weken aan huis geleverd.