Samen zijn ze actief in 100 steden in 10 landen met 100.000 taxi's. Met het partnerschap willen ze de dienstverlening verbeteren voor de klant en de concurrentie aangaan met Uber.

eCab werd opgericht in 2014 door G7 in Parijs, Taxis Verts in Brussel en TCA in Amsterdam, en wil de belangrijkste smartphone-app zijn voor taxidiensten in België, Nederland, Frankrijk, West-Europa en Canada "met 40.000 taxi's en tal van geplande uitbreidingsprojecten".

Dankzij de nieuwe samenwerking tussen eCab en Taxi Berlin, het grootste taxibedrijf in Duitsland, kunnen beide entiteiten naar eigen zeggen de belangrijkste taxireserveringsdienst via smartphone van Europa ontwikkelen. "Dit biedt ook een vertrouwensgarantie aangezien zij steeds het door de staat bepaalde kader kiezen voor de bescherming van de consument", zo luidt het. (Belga/WK)

Samen zijn ze actief in 100 steden in 10 landen met 100.000 taxi's. Met het partnerschap willen ze de dienstverlening verbeteren voor de klant en de concurrentie aangaan met Uber.eCab werd opgericht in 2014 door G7 in Parijs, Taxis Verts in Brussel en TCA in Amsterdam, en wil de belangrijkste smartphone-app zijn voor taxidiensten in België, Nederland, Frankrijk, West-Europa en Canada "met 40.000 taxi's en tal van geplande uitbreidingsprojecten". Dankzij de nieuwe samenwerking tussen eCab en Taxi Berlin, het grootste taxibedrijf in Duitsland, kunnen beide entiteiten naar eigen zeggen de belangrijkste taxireserveringsdienst via smartphone van Europa ontwikkelen. "Dit biedt ook een vertrouwensgarantie aangezien zij steeds het door de staat bepaalde kader kiezen voor de bescherming van de consument", zo luidt het. (Belga/WK)