De Frans-Belgisch ict-dienstengroep Econocom ziet de omzet met 4,4 procent stijgen. De nettowinst blijft stabiel.

Tijdens de eerste jaarhelft van 2010 bedroeg de omzet van Econocom 361,3 miljoen euro, een groei van 4,4 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst bleef stabiel op 6,2 miljoen euro.

De best draaiende poot van Econocom is nog steeds IT Financial Services, een afdeling die gespecialiseerd in het administratief en financieel beheer van informatica- en

Telecommunicatieactiva. Die groeide met 7 procent in de eerste jaarhelft tot 185,2 miljoen euro. Products and Solutions groeide met 4 procent tot 99 miljoen euro. Telecom Services, de kleinste afdeling, ging met liefst 30 procent vooruit tot 17,9 miljoen euro. Enkel de afdeling Managed Services zakte terug met 8 procent tot 59,2 miljoen euro.

Econocom is positief gestemd over de toekomstperspectieven. Het wijst op "verscheidene belangrijke aanbestedingen" die het bedrijf dit kwartaal binnenhaalde, belangrijk voor de groei in de komende jaren.

De Frans-Belgisch ict-dienstengroep Econocom ziet de omzet met 4,4 procent stijgen. De nettowinst blijft stabiel. Tijdens de eerste jaarhelft van 2010 bedroeg de omzet van Econocom 361,3 miljoen euro, een groei van 4,4 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst bleef stabiel op 6,2 miljoen euro. De best draaiende poot van Econocom is nog steeds IT Financial Services, een afdeling die gespecialiseerd in het administratief en financieel beheer van informatica- en Telecommunicatieactiva. Die groeide met 7 procent in de eerste jaarhelft tot 185,2 miljoen euro. Products and Solutions groeide met 4 procent tot 99 miljoen euro. Telecom Services, de kleinste afdeling, ging met liefst 30 procent vooruit tot 17,9 miljoen euro. Enkel de afdeling Managed Services zakte terug met 8 procent tot 59,2 miljoen euro. Econocom is positief gestemd over de toekomstperspectieven. Het wijst op "verscheidene belangrijke aanbestedingen" die het bedrijf dit kwartaal binnenhaalde, belangrijk voor de groei in de komende jaren.