CHC investeerde eerder al meer dan twee miljoen euro in server- en netwerktechnologie van Cisco en opslagsystemen van EMC. De bedoeling is dat de infrastructuur in 2019 ook mee verhuist naar het nieuwe hospitaal, het ziekenhuis van MontLégia. Die migratie wordt uitgevoerd door Econocom.

Voor het nieuwe opslagsysteem wordt er gecombineerd: De Isilon van EMC met klassieke harde schijven en VMax-systemen met flashopslag voor de meer prestatiegerichte toepassingen. Ook het serverpark wordt vervangen door twee chassis van Cisco's Unified Computing Systems. Daarbij gaat het om twee UCS-B racks met 12 blade servers. Ook het netwerk werd vernieuwd met MDS 9250i switches van Cisco.

Update 17 uur:

Het exacte bedrag van de samenwerking staat niet vast maar het gaat om een geschatte investeringswaarde van vier miljoen euro. Op dit moment kreeg Econocom al voor 2,3 miljoen euro aan bestelbonnen binnen.

CHC investeerde eerder al meer dan twee miljoen euro in server- en netwerktechnologie van Cisco en opslagsystemen van EMC. De bedoeling is dat de infrastructuur in 2019 ook mee verhuist naar het nieuwe hospitaal, het ziekenhuis van MontLégia. Die migratie wordt uitgevoerd door Econocom.Voor het nieuwe opslagsysteem wordt er gecombineerd: De Isilon van EMC met klassieke harde schijven en VMax-systemen met flashopslag voor de meer prestatiegerichte toepassingen. Ook het serverpark wordt vervangen door twee chassis van Cisco's Unified Computing Systems. Daarbij gaat het om twee UCS-B racks met 12 blade servers. Ook het netwerk werd vernieuwd met MDS 9250i switches van Cisco.Update 17 uur:Het exacte bedrag van de samenwerking staat niet vast maar het gaat om een geschatte investeringswaarde van vier miljoen euro. Op dit moment kreeg Econocom al voor 2,3 miljoen euro aan bestelbonnen binnen.