De FOD Financiën gaat voor minstens vijf jaar beroep doen op Econocom, dat op zijn beurt samenwerkt met Ricoh, voor het beheren van zijn printerpark.

Het zogenaamde Papyrus II contract geldt voor vijf jaar, is nadien uitbreidbaar met twee jaar en slaat zowel op de individuele printers als het netwerk en multifunctionals. Het is een vervolg op Papyrus I, Econocom volgt immers zichzelf gezien het bedrijf de afgelopen zeven jaar al hetzelfde mocht doen voor de FOD Financiën.

In totaal gaat het om zo'n 25.000 printers op 350 locaties die Econocom samen met Ricoh gaat verzorgen. Op jaar basis worden er bijna 150 miljoen pagina's afgedrukt. Daarom worden er ook tools voorzien om de kostprijs per pagina te drukken.

De FOD Financiën gaat voor minstens vijf jaar beroep doen op Econocom, dat op zijn beurt samenwerkt met Ricoh, voor het beheren van zijn printerpark. Het zogenaamde Papyrus II contract geldt voor vijf jaar, is nadien uitbreidbaar met twee jaar en slaat zowel op de individuele printers als het netwerk en multifunctionals. Het is een vervolg op Papyrus I, Econocom volgt immers zichzelf gezien het bedrijf de afgelopen zeven jaar al hetzelfde mocht doen voor de FOD Financiën. In totaal gaat het om zo'n 25.000 printers op 350 locaties die Econocom samen met Ricoh gaat verzorgen. Op jaar basis worden er bijna 150 miljoen pagina's afgedrukt. Daarom worden er ook tools voorzien om de kostprijs per pagina te drukken.