Clesys bestaat uit 55 ingenieurs en consultants en legt zich onder meer toe op beveiliging, compliance audits, data flow security en systeemmonitoring. Het bedrijf haalde vorig jaar een omzet van zes miljoen euro.

Door de overname komt oprichter Vincent Crolard in het managementteam van de beveiligingsafdeling van Econocom/Osiatis die wordt geleid door Jean-Luc Lemire.

Tegelijk laat Econocom weten dat het in de nabije toekomst geen grote overnames meer plant. Als er toch wordt geshopt dan zal het vooral om middelgrote bedrijven gaan die autonoom kunnen opereren maar wel een zakelijke synergie met de groep hebben.

Econocom wil zich nu verder toeleggen op de nieuwe en vereenvoudigde organisatiestructuur. Naar de toekomst toe wil het bedrijf flexibeler zijn om zich telkens vlot aan te passen aan de snelveranderende markt.

Clesys bestaat uit 55 ingenieurs en consultants en legt zich onder meer toe op beveiliging, compliance audits, data flow security en systeemmonitoring. Het bedrijf haalde vorig jaar een omzet van zes miljoen euro.Door de overname komt oprichter Vincent Crolard in het managementteam van de beveiligingsafdeling van Econocom/Osiatis die wordt geleid door Jean-Luc Lemire.Tegelijk laat Econocom weten dat het in de nabije toekomst geen grote overnames meer plant. Als er toch wordt geshopt dan zal het vooral om middelgrote bedrijven gaan die autonoom kunnen opereren maar wel een zakelijke synergie met de groep hebben.Econocom wil zich nu verder toeleggen op de nieuwe en vereenvoudigde organisatiestructuur. Naar de toekomst toe wil het bedrijf flexibeler zijn om zich telkens vlot aan te passen aan de snelveranderende markt.