Verlinque werkte de afgelopen twaalf jaar voor McKinsey & Company waar ze als associate director onder meer klanten in de financiële sector begeleidde met een sterke focus op digitale transformatie.

Bij Econocom wordt ze verantwoordelijk voor alle internationale activiteiten. In totaal gaat het om 18 landen, waaronder ons land. Goed voor 46 procent van de omzet en ongeveer drieduizend werknemers.

Het Franse Econocom wordt sinds kort geleid door Robert Bouchard, zoon van oprichter en voormalig ceo Jean-Louis Bouchard. De Belgische activiteiten vallen onder de verantwoordelijkheid van Bruno Ronsse.

Verlinque werkte de afgelopen twaalf jaar voor McKinsey & Company waar ze als associate director onder meer klanten in de financiële sector begeleidde met een sterke focus op digitale transformatie.Bij Econocom wordt ze verantwoordelijk voor alle internationale activiteiten. In totaal gaat het om 18 landen, waaronder ons land. Goed voor 46 procent van de omzet en ongeveer drieduizend werknemers.Het Franse Econocom wordt sinds kort geleid door Robert Bouchard, zoon van oprichter en voormalig ceo Jean-Louis Bouchard. De Belgische activiteiten vallen onder de verantwoordelijkheid van Bruno Ronsse.