Econocom heeft bij Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, een contract gewonnen voor het leveren van desktop pc's.

De deal is alles samen goed voor 3,35 miljoen euro. Het zou gaan over de levering van, zo schat Infrabel, ongeveer 6800 pc's. Het grootste lot (2,86 miljoen euro) omvat standaard desktops. Verder vraagt Infrabel ook grafische werkstations (600.250 euro) en technische pc's (117.955 euro).

De gunning van deze aanbesteding volgt op een raamcontract dat Infrabel tekende met RealDolmen voor laptops (Lenovo), goed voor ruim 1,2 miljoen euro. Daarnaast raakte er ook een printers- en copiersdeal met Xerox en Canon bekend, met een totale waarde van 5,1 miljoen euro.

Econocom heeft bij Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, een contract gewonnen voor het leveren van desktop pc's. De deal is alles samen goed voor 3,35 miljoen euro. Het zou gaan over de levering van, zo schat Infrabel, ongeveer 6800 pc's. Het grootste lot (2,86 miljoen euro) omvat standaard desktops. Verder vraagt Infrabel ook grafische werkstations (600.250 euro) en technische pc's (117.955 euro). De gunning van deze aanbesteding volgt op een raamcontract dat Infrabel tekende met RealDolmen voor laptops (Lenovo), goed voor ruim 1,2 miljoen euro. Daarnaast raakte er ook een printers- en copiersdeal met Xerox en Canon bekend, met een totale waarde van 5,1 miljoen euro.