De naam van het in juli 2010 overgenomen ECS verdwijnt.

Econocom nam het Franse ECS begin juli 2010 over. Sinds oktober wordt er volop geïntegreerd en naar synergieën gezocht. "De beleidsmaatregelen die in het vierde kwartaal werden getroffen, leidden tot een snellere vermindering van de schuldenlast dan voorzien bij de uitwerking van de financiering van de overname", klinkt het alvast optimistisch bij Econocom.

In 2010, zo meldt Econocom nog, zal de geconsolideerde omzet rond de 1 miljard euro liggen met een operationele winst van zo'n 45 miljoen euro. De naam ECS verdwijnt, waardoor de groep voortaan weer simpelweg 'Econocom' zal heten.

Vandaag, 10 januari, komen de 250 belangrijkste managers van de nieuwe groep samen. Tijdens die bijeenkomst wordt de nieuwe organisatie voorgesteld.

De naam van het in juli 2010 overgenomen ECS verdwijnt. Econocom nam het Franse ECS begin juli 2010 over. Sinds oktober wordt er volop geïntegreerd en naar synergieën gezocht. "De beleidsmaatregelen die in het vierde kwartaal werden getroffen, leidden tot een snellere vermindering van de schuldenlast dan voorzien bij de uitwerking van de financiering van de overname", klinkt het alvast optimistisch bij Econocom. In 2010, zo meldt Econocom nog, zal de geconsolideerde omzet rond de 1 miljard euro liggen met een operationele winst van zo'n 45 miljoen euro. De naam ECS verdwijnt, waardoor de groep voortaan weer simpelweg 'Econocom' zal heten. Vandaag, 10 januari, komen de 250 belangrijkste managers van de nieuwe groep samen. Tijdens die bijeenkomst wordt de nieuwe organisatie voorgesteld.