Edenred, een multinational met 10.000 werknemers, zegt maatregelen genomen te hebben om verdere besmetting tegen te gaan. "Edenred zal alle beschikbare middelen inzetten om zijn operaties en klanteninformatie te beschermen", klinkt het. Het bedrijf legt ook contacten met bevoegde overheidsinstanties en regulatoren.

Het Belgische filiaal van de groep is ook getroffen, zo is daar vrijdagochtend vernomen. De diensten voor klanten en de gebruikersgegevens zijn veilig, maar intern zijn er wel gevolgen: uit voorzorg kan het voltallige personeel voorlopig de bedrijfstoepassingen niet meer gebruiken op hun computers.

Edenred, een multinational met 10.000 werknemers, zegt maatregelen genomen te hebben om verdere besmetting tegen te gaan. "Edenred zal alle beschikbare middelen inzetten om zijn operaties en klanteninformatie te beschermen", klinkt het. Het bedrijf legt ook contacten met bevoegde overheidsinstanties en regulatoren. Het Belgische filiaal van de groep is ook getroffen, zo is daar vrijdagochtend vernomen. De diensten voor klanten en de gebruikersgegevens zijn veilig, maar intern zijn er wel gevolgen: uit voorzorg kan het voltallige personeel voorlopig de bedrijfstoepassingen niet meer gebruiken op hun computers.