Edgard Vermeersch, oprichter en ceo van Itineris, is door onze collega's van het magazine Bizz bekroond als 'Leader of Tomorrow 2009'.

Edgard Vermeersch (33) is oprichter en ceo van Itineris, een Oost-Vlaams bedrijf dat Microsoft Dynamics-toepassingen bouwt voor de nutssector. Vermeersch werd gekozen omdat hij, aldus Bizz, "een echte leidersfiguur is die bovendien zijn honderd medewerkers op een persoonlijke manier bij de business betrekt. Hij onderscheidt zich ook met een bedrijf, dat zelfs in moeilijke tijden erg succesvol blijft."

Vermeersch kwam als winnaar uit de bus na een uitgebreide selectieprocedure. De lezers van Bizz konden online hun stem uitbrengen op de verschillende kandidaten. Dat waren stuk voor stuk 'high potentials', mensen van wie wordt verwacht dat zij binnen enkele jaren een belangrijke rol zullen vervullen in het Belgische bedrijfsleven.

Edgard Vermeersch, oprichter en ceo van Itineris, is door onze collega's van het magazine Bizz bekroond als 'Leader of Tomorrow 2009'. Edgard Vermeersch (33) is oprichter en ceo van Itineris, een Oost-Vlaams bedrijf dat Microsoft Dynamics-toepassingen bouwt voor de nutssector. Vermeersch werd gekozen omdat hij, aldus Bizz, "een echte leidersfiguur is die bovendien zijn honderd medewerkers op een persoonlijke manier bij de business betrekt. Hij onderscheidt zich ook met een bedrijf, dat zelfs in moeilijke tijden erg succesvol blijft." Vermeersch kwam als winnaar uit de bus na een uitgebreide selectieprocedure. De lezers van Bizz konden online hun stem uitbrengen op de verschillende kandidaten. Dat waren stuk voor stuk 'high potentials', mensen van wie wordt verwacht dat zij binnen enkele jaren een belangrijke rol zullen vervullen in het Belgische bedrijfsleven.