Wie nog tips heeft voor Twitters toekomststrategie, kan ze naar ceo Jack Dorsey sturen. De baas van Twitter lanceerde op zijn eigen platform de oproep om hem te vertellen hoe hij het bedrijf in 2017 zou kunnen verbeteren. De belangrijkste verbeteringen die tot nu toe gevraagd werden zijn een 'Edit' knop om tweets te bewerken eens ze gepost zijn, een bladwijzerfunctie en verbeterde opties om pesterijen tegen te gaan.

Dorsey zegt alvast dat Twitter elk van die drie stevig overweegt. Vooral de Edit knop. Die heeft Twitter tot nu toe nooit gehad, omdat het bedrijf vreesde dat tweets zo zouden worden veranderd na lange tijd, als ze al ingebed waren in andere boodschappen of op webpagina's.

Ondanks moeilijke tijden, blijft Twitter dus vernieuwen. Eerder deze week kondigde het al 360-gradenvideo's aan. Het bedrijf heeft echter een moeilijk jaar achter de rug. Het sociale netwerk heeft het moeilijk om rendabel te worden en moest al ettelijke werknemers ontslaan.

Wie nog tips heeft voor Twitters toekomststrategie, kan ze naar ceo Jack Dorsey sturen. De baas van Twitter lanceerde op zijn eigen platform de oproep om hem te vertellen hoe hij het bedrijf in 2017 zou kunnen verbeteren. De belangrijkste verbeteringen die tot nu toe gevraagd werden zijn een 'Edit' knop om tweets te bewerken eens ze gepost zijn, een bladwijzerfunctie en verbeterde opties om pesterijen tegen te gaan. Dorsey zegt alvast dat Twitter elk van die drie stevig overweegt. Vooral de Edit knop. Die heeft Twitter tot nu toe nooit gehad, omdat het bedrijf vreesde dat tweets zo zouden worden veranderd na lange tijd, als ze al ingebed waren in andere boodschappen of op webpagina's. Ondanks moeilijke tijden, blijft Twitter dus vernieuwen. Eerder deze week kondigde het al 360-gradenvideo's aan. Het bedrijf heeft echter een moeilijk jaar achter de rug. Het sociale netwerk heeft het moeilijk om rendabel te worden en moest al ettelijke werknemers ontslaan.