De kleinere telecomspeler Edpnet heeft daarvoor samenwerking opgestart met de M7 Group die in België de merken TV Vlaanderen en Télésat verdeelt.

Door de samenwerking kan Edpnet in de toekomst ook digitale televisie (via satelliet) aanbieden, naast de eigen internet- en telefonie-abonnementen. "In Nederland hebben we ruim 2 jaar ervaring met het aanbieden van digitale televisie. Voor België wilden we toch ook de nodige stappen nemen", zegt Philip Deutz, ceo van Edpnet, in een persbericht. Hij stelt dat het bedrijf voor TV Vlaanderen en Télésat koos omwille van de technologie, omwille van het ruime zenderaanbod en omdat hun aanbod heel België overspant.

Het televisieaanbod van Edpnet zou waarschijnlijk in het tweede kwartaal van 2011 gelanceerd worden als optie bij een internet- of telefoniepakket van het telecombedrijf.

Gisteren nog meldde de M7-groep dat het via zijn tv-merken in België zelf ook telefonie en internet wil gaan aanbieden.

De kleinere telecomspeler Edpnet heeft daarvoor samenwerking opgestart met de M7 Group die in België de merken TV Vlaanderen en Télésat verdeelt. Door de samenwerking kan Edpnet in de toekomst ook digitale televisie (via satelliet) aanbieden, naast de eigen internet- en telefonie-abonnementen. "In Nederland hebben we ruim 2 jaar ervaring met het aanbieden van digitale televisie. Voor België wilden we toch ook de nodige stappen nemen", zegt Philip Deutz, ceo van Edpnet, in een persbericht. Hij stelt dat het bedrijf voor TV Vlaanderen en Télésat koos omwille van de technologie, omwille van het ruime zenderaanbod en omdat hun aanbod heel België overspant. Het televisieaanbod van Edpnet zou waarschijnlijk in het tweede kwartaal van 2011 gelanceerd worden als optie bij een internet- of telefoniepakket van het telecombedrijf. Gisteren nog meldde de M7-groep dat het via zijn tv-merken in België zelf ook telefonie en internet wil gaan aanbieden.