De kleinere telecomprovider Edpnet brengt twee nieuwe vdsl-abonnementen uit met gegarandeerde snelheden. De formules zijn specifiek voor de professionele markt bedoeld. Edpnet is de eerste provider in ons land die op een vdsl-abonnement gegarandeerde snelheden plakt. Door die snelheidsgaranties kan vdsl nu als een volwaardig alternatief voor sdsl (symmetrische snelheden) op het bestaand kopernetwerk gepositioneerd worden. Een 'vdsl expert' abonnement bijvoorbeeld biedt een maximale down- en uploadsnelheid van 30 en 6 Mbps, met een gegarandeerde snelheid van 12/1 Mbps.

Bij een 'vdsl expert plus' abonnement liggen de specificaties dubbel zo hoog, dus met maximale down- en uploadsnelheden van 60 en 12 Mbps . Achterliggend gebruikt Edpnet sinds kort een nieuw Ethernet-netwerk en het EFM-protocol (Ethernet First Mile).

In de abonnementen (145 en 295 euro, excl. Btw) is ongelimiteerd trafiek inbegrepen én een service level agreement. Die sla specifieert dat problemen met de vdsl-lijn op werkdagen binnen de 8 werkuren opgelost moeten zijn. Een 24/7-garantie kost 40 euro extra.

Wat betreft de hardware, stelt Edpnet een huuroplossing met Cisco-apparatuur voor, inclusief de installatie, configuratie en het onderhoud van de hardware.

De kleinere telecomprovider Edpnet brengt twee nieuwe vdsl-abonnementen uit met gegarandeerde snelheden. De formules zijn specifiek voor de professionele markt bedoeld. Edpnet is de eerste provider in ons land die op een vdsl-abonnement gegarandeerde snelheden plakt. Door die snelheidsgaranties kan vdsl nu als een volwaardig alternatief voor sdsl (symmetrische snelheden) op het bestaand kopernetwerk gepositioneerd worden. Een 'vdsl expert' abonnement bijvoorbeeld biedt een maximale down- en uploadsnelheid van 30 en 6 Mbps, met een gegarandeerde snelheid van 12/1 Mbps. Bij een 'vdsl expert plus' abonnement liggen de specificaties dubbel zo hoog, dus met maximale down- en uploadsnelheden van 60 en 12 Mbps . Achterliggend gebruikt Edpnet sinds kort een nieuw Ethernet-netwerk en het EFM-protocol (Ethernet First Mile). In de abonnementen (145 en 295 euro, excl. Btw) is ongelimiteerd trafiek inbegrepen én een service level agreement. Die sla specifieert dat problemen met de vdsl-lijn op werkdagen binnen de 8 werkuren opgelost moeten zijn. Een 24/7-garantie kost 40 euro extra. Wat betreft de hardware, stelt Edpnet een huuroplossing met Cisco-apparatuur voor, inclusief de installatie, configuratie en het onderhoud van de hardware.