Het vertrek van Edwin D'Hondt komt toch wat als een verrassing. D'Hondt werkt al sinds 1980 bij het toenmalige Union Minière. Doorheen de jaren bekleedde hij verschillende posities binnen it. In de jaren '90 leidde hij er bijvoorbeeld de implementatie van het SAP-masterplan. In 1998 werd hij vice president information systems, waardoor hij onder meer verantwoordelijk was voor de it-overgang naar het jaar 2000. Sinds 2003 stond hij aan het hoofd van de wereldwijde it van Umicore.

Patrick Vermeulen is nieuwe CIO

Edwin D'Hondt, van opleiding graduaat it, licentiaat Handelswetenschappen en later nog een MBA, werkt nu aan een nieuw project buiten Umicore. Over de omstandigheden van zijn vertrek houdt hij liever de lippen stijf. Ook Umicore verkiest om liever geen commentaar te geven.

Patrick Vermeulen is ondertussen wel benoemd tot chief information officer bij Umicore. Ook hij heeft al een lange staat van dienst bij Umicore. Sinds 2012 was hij binnen de it-afdeling al de vice president voor it business applications.

Het vertrek van Edwin D'Hondt komt toch wat als een verrassing. D'Hondt werkt al sinds 1980 bij het toenmalige Union Minière. Doorheen de jaren bekleedde hij verschillende posities binnen it. In de jaren '90 leidde hij er bijvoorbeeld de implementatie van het SAP-masterplan. In 1998 werd hij vice president information systems, waardoor hij onder meer verantwoordelijk was voor de it-overgang naar het jaar 2000. Sinds 2003 stond hij aan het hoofd van de wereldwijde it van Umicore. Patrick Vermeulen is nieuwe CIOEdwin D'Hondt, van opleiding graduaat it, licentiaat Handelswetenschappen en later nog een MBA, werkt nu aan een nieuw project buiten Umicore. Over de omstandigheden van zijn vertrek houdt hij liever de lippen stijf. Ook Umicore verkiest om liever geen commentaar te geven.Patrick Vermeulen is ondertussen wel benoemd tot chief information officer bij Umicore. Ook hij heeft al een lange staat van dienst bij Umicore. Sinds 2012 was hij binnen de it-afdeling al de vice president voor it business applications.