Jerry Boezel krijgt nu ook de verantwoordelijkheid over T-Systems België en Luxemburg.

De Nederlander Jerry Boezel, die in oktober al aangesteld werd als managing director van T-Systems Nederland, gaat nu ook T-Systems België en Luxemburg leiden. Hij start in die nieuwe functie in januari 2012. Ralf Nejedl, die T-Systems België sinds 2008 leidde, zou doorschuiven binnen de Deutsche Telekom Group.

Jerry Boezel (51) begon zijn carrière bij IBM en doorliep daar gedurende ruim 20 jaar verschillende sales- en marketingfuncties. Hij stapte nadien over naar Nortel waar hij als Vice President verantwoordelijk was voor Global Marketing & Channel-strategie. Voor hij in dienst kwam bij T-Systems was hij al 2 jaar managing director bij Siemens Enterprise Communications in Nederland.

Jerry Boezel krijgt nu ook de verantwoordelijkheid over T-Systems België en Luxemburg. De Nederlander Jerry Boezel, die in oktober al aangesteld werd als managing director van T-Systems Nederland, gaat nu ook T-Systems België en Luxemburg leiden. Hij start in die nieuwe functie in januari 2012. Ralf Nejedl, die T-Systems België sinds 2008 leidde, zou doorschuiven binnen de Deutsche Telekom Group. Jerry Boezel (51) begon zijn carrière bij IBM en doorliep daar gedurende ruim 20 jaar verschillende sales- en marketingfuncties. Hij stapte nadien over naar Nortel waar hij als Vice President verantwoordelijk was voor Global Marketing & Channel-strategie. Voor hij in dienst kwam bij T-Systems was hij al 2 jaar managing director bij Siemens Enterprise Communications in Nederland.