Toeval of niet maar op 11 september maakte Secure Computing bekend dat het een partnership was aangegaan met General Dynamics voor het uitdokteren van een...firewall voor gevechtsvoertuigen.

Geen beschermend pantser, maar een softwarevoorziening. Oorlogstuig kon altijd al rekenen op de nieuwste technologische snufjes. Op het vlak van datacommunicatie bijvoorbeeld tussen een pantservoertuig en zowel de militaire als de civiele overheden. Die communicatie moet wel maximaal worden beveiligd. MESHnet Firewall is speciaal uitgedokterd voor een vijandige omgeving: het moet netwerken beveiligen, virussen tijdig onderscheppen en neutraliseren. Een oorlog voer je al lang niet meer alleen met wapengekletter en luchtafweergeschut.

Toeval of niet maar op 11 september maakte Secure Computing bekend dat het een partnership was aangegaan met General Dynamics voor het uitdokteren van een...firewall voor gevechtsvoertuigen. Geen beschermend pantser, maar een softwarevoorziening. Oorlogstuig kon altijd al rekenen op de nieuwste technologische snufjes. Op het vlak van datacommunicatie bijvoorbeeld tussen een pantservoertuig en zowel de militaire als de civiele overheden. Die communicatie moet wel maximaal worden beveiligd. MESHnet Firewall is speciaal uitgedokterd voor een vijandige omgeving: het moet netwerken beveiligen, virussen tijdig onderscheppen en neutraliseren. Een oorlog voer je al lang niet meer alleen met wapengekletter en luchtafweergeschut.