Een klant kan altijd beslissen om een product niet te kopen, maar een producent die iemand het kopen ontzegt komt minder vaak voor. Maar nadat durfkapitalist Stewart Alsop in een blogpost op Medium zijn beklag deed over Tesla-topman Elon Musk, hoeft hij niet meer bij het bedrijf aan te kloppen. Want als je een van de meest populaire producten van het moment verkoopt - de Tesla Model X - zijn er genoeg andere mensen die het product wél willen zonder klachten.

Op 30 september schreef Alsop zijn blog "Dear @ElonMusk: You should be ashamed of yourself" over de presentatie van de Model X van Tesla. Volgens Alsop was Musk veel te laat met zijn presentatie en sloeg deze ook nog nergens op. Ook vond hij het onzin dat hij 1.344 mensen voor zich moest laten om een testrit in de nieuwe wagen te maken.

In een nieuwe blog op Medium zegt de durfkapitalist dat hij persoonlijk contact heeft gehad met Musk en dat hij hem geen wagen wil verkopen.

Alsop lijkt er overigens zijn hobby van te hebben gemaakt om over bedrijven en de klantenservice te klagen op Medium. Apple, Microsoft en BMW moesten het eerder al ontgelden. Al mocht hij daar wel gewoon de producten van blijven kopen, zegt Alsop.

Een klant kan altijd beslissen om een product niet te kopen, maar een producent die iemand het kopen ontzegt komt minder vaak voor. Maar nadat durfkapitalist Stewart Alsop in een blogpost op Medium zijn beklag deed over Tesla-topman Elon Musk, hoeft hij niet meer bij het bedrijf aan te kloppen. Want als je een van de meest populaire producten van het moment verkoopt - de Tesla Model X - zijn er genoeg andere mensen die het product wél willen zonder klachten.Op 30 september schreef Alsop zijn blog "Dear @ElonMusk: You should be ashamed of yourself" over de presentatie van de Model X van Tesla. Volgens Alsop was Musk veel te laat met zijn presentatie en sloeg deze ook nog nergens op. Ook vond hij het onzin dat hij 1.344 mensen voor zich moest laten om een testrit in de nieuwe wagen te maken. In een nieuwe blog op Medium zegt de durfkapitalist dat hij persoonlijk contact heeft gehad met Musk en dat hij hem geen wagen wil verkopen. Alsop lijkt er overigens zijn hobby van te hebben gemaakt om over bedrijven en de klantenservice te klagen op Medium. Apple, Microsoft en BMW moesten het eerder al ontgelden. Al mocht hij daar wel gewoon de producten van blijven kopen, zegt Alsop.