De online veiling ging drie weken geleden van start. De CEO van het technologiebedrijf is bereid een uur lang koffie te drinken met een fan, in het hoofdkantoor van Apple. In totaal liepen er volgens CNN de voorbije weken 86 biedingen binnen, voornamelijk van bedrijven die met Apple werken of graag zouden willen werken.

De veiling liep dinsdag af en een Apple-fan telde enkele minuten voor het einde 610.000 dollar neer. In ruil voor dit toch astronomisch hoog bedrag kan de bieder, die anoniem wil blijven, genieten van een 30 tot 60 minuten durende gesprekje over koetjes en kalfjes. Het dure gekeuvel met Cook vindt plaats in het hoofdkwartier van Apple, op een nog te bepalen datum.

De opbrengst van de veiling is bestemd voor het Robert Kennedy Center for Justice and Human Rights. (Belga/MI)

De online veiling ging drie weken geleden van start. De CEO van het technologiebedrijf is bereid een uur lang koffie te drinken met een fan, in het hoofdkantoor van Apple. In totaal liepen er volgens CNN de voorbije weken 86 biedingen binnen, voornamelijk van bedrijven die met Apple werken of graag zouden willen werken. De veiling liep dinsdag af en een Apple-fan telde enkele minuten voor het einde 610.000 dollar neer. In ruil voor dit toch astronomisch hoog bedrag kan de bieder, die anoniem wil blijven, genieten van een 30 tot 60 minuten durende gesprekje over koetjes en kalfjes. Het dure gekeuvel met Cook vindt plaats in het hoofdkwartier van Apple, op een nog te bepalen datum. De opbrengst van de veiling is bestemd voor het Robert Kennedy Center for Justice and Human Rights. (Belga/MI)