De Moto Z Play is de derde Moto Z-smartphone op de markt. Net zoals de eerste twee toestellen is het mogelijk om het toestel uit te breiden met modules. Al is de voornaamste eigenschap van het toestel de autonomie. Volgens Lenovo kan het toestel tot vijftig uur meegaan en kan een lege batterij op een kwartier tijd tot negen uur autonomie opbouwen.

De smartphone beschikt over een 2 GHz octa-core met 5,5 inch 1080p super Amoled scherm, heeft een 16 megapixel camera en 3 gigabyte RAM. Het toestel ligt binnen twee weken in de Belgische winkelrekken voor 449 euro.

Volwaardig fotograferen

Naast een nieuw toestel wordt er op IFA ook een nieuwe verwisselbare module voor de Moto Z-reeks voorgesteld. De Hasselblad True Zoom Moto Mod geeft de smartphonereeks een cameralens die 10X optisch kan zoomen en fotografeert in RAW, aangevuld door een Xenon flitser.

De cameramodule is eveneens vanaf midden september verkrijgbaar en dit voor 249 euro.

De Moto Z Play is de derde Moto Z-smartphone op de markt. Net zoals de eerste twee toestellen is het mogelijk om het toestel uit te breiden met modules. Al is de voornaamste eigenschap van het toestel de autonomie. Volgens Lenovo kan het toestel tot vijftig uur meegaan en kan een lege batterij op een kwartier tijd tot negen uur autonomie opbouwen.De smartphone beschikt over een 2 GHz octa-core met 5,5 inch 1080p super Amoled scherm, heeft een 16 megapixel camera en 3 gigabyte RAM. Het toestel ligt binnen twee weken in de Belgische winkelrekken voor 449 euro.Volwaardig fotograferen Naast een nieuw toestel wordt er op IFA ook een nieuwe verwisselbare module voor de Moto Z-reeks voorgesteld. De Hasselblad True Zoom Moto Mod geeft de smartphonereeks een cameralens die 10X optisch kan zoomen en fotografeert in RAW, aangevuld door een Xenon flitser.De cameramodule is eveneens vanaf midden september verkrijgbaar en dit voor 249 euro.