GaggleAMP, een bedrijf dat ondernemingen helpt bij hun sociale mediastrategie, analyseerde wel enkel tweets met url's. Er werd dus nagegaan in welke mate er doorgeklikt werd. Tweets met hashtags of mentions kwamen niet aan bod, en dus werden er ook geen retweets, antwoorden op tweets of Twitter-conversaties in het onderzoek opgenomen.

Op 54 procent van alle tweets werd geklikt. 73,8 procent van deze clicks vond plaats binnen het uur, 85 procent binnen de 12 uur en 92,5 procent binnen de 48 uur. De conclusie van GaggleAMP: een tweet heeft een gemiddelde levensduur van 48 uur.

GaggleAMP, een bedrijf dat ondernemingen helpt bij hun sociale mediastrategie, analyseerde wel enkel tweets met url's. Er werd dus nagegaan in welke mate er doorgeklikt werd. Tweets met hashtags of mentions kwamen niet aan bod, en dus werden er ook geen retweets, antwoorden op tweets of Twitter-conversaties in het onderzoek opgenomen. Op 54 procent van alle tweets werd geklikt. 73,8 procent van deze clicks vond plaats binnen het uur, 85 procent binnen de 12 uur en 92,5 procent binnen de 48 uur. De conclusie van GaggleAMP: een tweet heeft een gemiddelde levensduur van 48 uur.