Page Six meldt dat het aandeel uit de prullenbak is gevist door een anonieme Apple-medewerker. Het ingelijste document had in het kantoor van de in 2011 overleden Jobs gehangen. In 1985 werd Jobs echter ontslagen door de toenmalige topman van Apple John Sculley.

Snel weg

Jobs zou zo overhaast vertrokken zijn, dat hij zijn persoonlijke bezittingen achterliet. Sculley gaf daarop de opdracht het kantoor op te ruimen, waarbij de spullen van Jobs in een vuilnisbak belandden. De anonieme Apple-medewerker viste het aandeel daar echter uit. Waarom die medewerker het niet teruggaf aan Jobs toen die terugkeerde bij het bedrijf, is onduidelijk.

(ANP/WK)

Page Six meldt dat het aandeel uit de prullenbak is gevist door een anonieme Apple-medewerker. Het ingelijste document had in het kantoor van de in 2011 overleden Jobs gehangen. In 1985 werd Jobs echter ontslagen door de toenmalige topman van Apple John Sculley.Snel wegJobs zou zo overhaast vertrokken zijn, dat hij zijn persoonlijke bezittingen achterliet. Sculley gaf daarop de opdracht het kantoor op te ruimen, waarbij de spullen van Jobs in een vuilnisbak belandden. De anonieme Apple-medewerker viste het aandeel daar echter uit. Waarom die medewerker het niet teruggaf aan Jobs toen die terugkeerde bij het bedrijf, is onduidelijk.(ANP/WK)