Een ander opvallend punt aan de Moto X zijn een zestiental gouden puntjes op de achterzijde. Waar die voor dienen, is vooralsnog onduidelijk, maar het lijkt te gaan om een aansluiting voor het opladen van de Moto X. Anderen suggereren weer dat het speakergaatjes zijn.

Op een van de beelden is op de voorzijde een vierkante 'homeknop' te zien. Deze knop zou ook als vingerafdrukscanner moeten dienen, maar de knop is niet op alle beelden zichtbaar. Kennelijk is Motorola er zelf nog niet helemaal uit of die knop er gaat komen op de vierde Moto X. De nieuwe smartphone van het Amerikaans-Chinese bedrijf wordt volgens Wall Street Journal in juli gepresenteerd. (ANP/WK)

Een ander opvallend punt aan de Moto X zijn een zestiental gouden puntjes op de achterzijde. Waar die voor dienen, is vooralsnog onduidelijk, maar het lijkt te gaan om een aansluiting voor het opladen van de Moto X. Anderen suggereren weer dat het speakergaatjes zijn.Op een van de beelden is op de voorzijde een vierkante 'homeknop' te zien. Deze knop zou ook als vingerafdrukscanner moeten dienen, maar de knop is niet op alle beelden zichtbaar. Kennelijk is Motorola er zelf nog niet helemaal uit of die knop er gaat komen op de vierde Moto X. De nieuwe smartphone van het Amerikaans-Chinese bedrijf wordt volgens Wall Street Journal in juli gepresenteerd. (ANP/WK)