Google start met gecertificeerde AdWords-opleidingen in ons land. Momenteel zijn er, om de reacties van de markt te polsen, slechts twee partners aangeduid.

The AIM (Aalter) en 1-position.be (Namen) zijn de eerste Belgische bedrijven met de accreditatie van 'Google AdWords Ceritified Trainer'. Met dat statuut kunnen ze vanaf oktoberin België Adwords-opleidingen geven. Adwords is de dienst voor online advertenties van Google.

The AIM zal instaan voor Vlaanderen, terwijl 1-position.be de opleidingen in verscheidene grote Waalse steden en in Brussel zal geven. Doelgroep: bedrijven en zelfstanigen.

"Beide opleidingsbedrijven zijn gekozen voor hun historische expertise en hun strategische focus op opleidingen", vertelt Julien Blanchez, country marketing manager bij Google Belgium. "Wij verwachten een snelle groei van de vraag naar dat type opleiding. Dat was ook het geval tijdens de lancering van vergelijkbare programma's in Nederland, Portugal, Spanje en Frankrijk. Wij gaan de ontwikkeling van de vraag voor dat programma in het oog huiden en eventueel het partnernetwerk uitbreiden. Momenteel werken wij met deze twee bedrijven om ze te helpen het opleidingsaanbod - en de vraag - te ontwikkelen. Ze kunnen met name gebruik maken van onze online inschrijvingsdiensten via services.google.com."

Google start met gecertificeerde AdWords-opleidingen in ons land. Momenteel zijn er, om de reacties van de markt te polsen, slechts twee partners aangeduid. The AIM (Aalter) en 1-position.be (Namen) zijn de eerste Belgische bedrijven met de accreditatie van 'Google AdWords Ceritified Trainer'. Met dat statuut kunnen ze vanaf oktoberin België Adwords-opleidingen geven. Adwords is de dienst voor online advertenties van Google. The AIM zal instaan voor Vlaanderen, terwijl 1-position.be de opleidingen in verscheidene grote Waalse steden en in Brussel zal geven. Doelgroep: bedrijven en zelfstanigen. "Beide opleidingsbedrijven zijn gekozen voor hun historische expertise en hun strategische focus op opleidingen", vertelt Julien Blanchez, country marketing manager bij Google Belgium. "Wij verwachten een snelle groei van de vraag naar dat type opleiding. Dat was ook het geval tijdens de lancering van vergelijkbare programma's in Nederland, Portugal, Spanje en Frankrijk. Wij gaan de ontwikkeling van de vraag voor dat programma in het oog huiden en eventueel het partnernetwerk uitbreiden. Momenteel werken wij met deze twee bedrijven om ze te helpen het opleidingsaanbod - en de vraag - te ontwikkelen. Ze kunnen met name gebruik maken van onze online inschrijvingsdiensten via services.google.com."