Op Magaluf Beach op het Spaanse eiland Mallorca bevindt zich 's werelds eerste 'Twitterhotel': Sol Wave House. De kamers van dit hotel zijn volledig ingericht in de stijl en de kleuren van Twitter.

Via een speciale web-app - #SocialWave, een soort virtuele community die enkel bereikbaar is via het Wifi-netwerk van het hotel - kunnen de hotelgasten op Twitter foto's met elkaar uitwisselen, hun locatie delen met andere gasten, privéberichten sturen en zelfs virtuele kusjes (vergelijkbaar met het porren op Facebook) gooien.

Verder is er iedere vrijdag een #TwitterPoolParty. Eten en drinken bestellen aan het zwembad of in de kamers, doe je ook via speciale hashtags op Twitter. Gasten kunnen elkaar ook in een intiemere setting ontmoeten in één van de #TwitterPartySuites, speciale kamers voor maximum vier mensen met champagne, ballonnen en snoepgoed.

Het Twitterhotel is dus vooral bestemd voor singles die elkaar niet alleen virtueel maar ook in het echt willen ontmoeten.

Op Magaluf Beach op het Spaanse eiland Mallorca bevindt zich 's werelds eerste 'Twitterhotel': Sol Wave House. De kamers van dit hotel zijn volledig ingericht in de stijl en de kleuren van Twitter.Via een speciale web-app - #SocialWave, een soort virtuele community die enkel bereikbaar is via het Wifi-netwerk van het hotel - kunnen de hotelgasten op Twitter foto's met elkaar uitwisselen, hun locatie delen met andere gasten, privéberichten sturen en zelfs virtuele kusjes (vergelijkbaar met het porren op Facebook) gooien. Verder is er iedere vrijdag een #TwitterPoolParty. Eten en drinken bestellen aan het zwembad of in de kamers, doe je ook via speciale hashtags op Twitter. Gasten kunnen elkaar ook in een intiemere setting ontmoeten in één van de #TwitterPartySuites, speciale kamers voor maximum vier mensen met champagne, ballonnen en snoepgoed. Het Twitterhotel is dus vooral bestemd voor singles die elkaar niet alleen virtueel maar ook in het echt willen ontmoeten.