De Amerikaanse astronaut Timothy Kopra, die onlangs in het Internationaal Ruimtestation ISS is aangekomen, is de eerste die van uit de spacemeccano 'twittert', zo heeft het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA bekendgemaakt.

Via http://www.twitter.com/Astro_Tim geeft Kopra uitleg over het leven en werken in de ruimte, aldus de NASA. Kopra kwam op 17 juli met het ruimteveer Endeavour aan om Frank De Winne en vier andere bewoners van het ISS gezelschap te houden. Als vast bemanningslid loste hij de Japanner Koichi Wakata af. In afwachting van zijn terugreis met het ruimteveer Discovery, dat ten vroegste op 25 augustus vertrekt, is Kopra - tijdens zijn eerste ruimtereis - de eerste twitteraar in het complex.

Bron: Belga

De Amerikaanse astronaut Timothy Kopra, die onlangs in het Internationaal Ruimtestation ISS is aangekomen, is de eerste die van uit de spacemeccano 'twittert', zo heeft het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA bekendgemaakt. Via http://www.twitter.com/Astro_Tim geeft Kopra uitleg over het leven en werken in de ruimte, aldus de NASA. Kopra kwam op 17 juli met het ruimteveer Endeavour aan om Frank De Winne en vier andere bewoners van het ISS gezelschap te houden. Als vast bemanningslid loste hij de Japanner Koichi Wakata af. In afwachting van zijn terugreis met het ruimteveer Discovery, dat ten vroegste op 25 augustus vertrekt, is Kopra - tijdens zijn eerste ruimtereis - de eerste twitteraar in het complex. Bron: Belga