Ordiges en Efficy (voorheen Invemaco)- allebei in Brussel gevestigd - gaan samenwerken om een Belgisch erp-pakket op de markt te brengen.

Efficy zorgt voor het crm-gedeelte, terwijl Ordiges voornamelijk de financiële beheermodules voor zijn rekening neemt om onder meer boekhouding, contracten en uitgaven te beheren. Ordiges is vooral actief in de publieke sector (o.a. Forem, FAVV, BIM, FIT, WBI,...) en het verzekeringswezen (o.a. Landbouwkrediet) en is naar eigen zeggen in België marktleider in software voor publiek, boekhoudkundig beheer. Het bedrijf werd via een management buyout in 2005 afgesplitst van Capgemini en Sogeti.

Efficy van zijn kant telt ondertussen een 400-tal klanten voor de eigen crm-software. Onder meer Transics, de Kinepolis Group en brouwerij Corsendonck zijn er klant aan huis. Klanten van Efficy en Ordiges kunnen nu de gebundelde producten kopen. Eric Pansin, ceo van Ordiges, spreekt over een "best-of-breed oplossing om de database, contacten, projecten, contracten en boekhouding te beheren."

Mogelijk wordt er op de valreep nog een derde partij bij betrokken. "We hebben nog geen hr-modules en die zijn echt nodig om aan verregaande integratie te kunnen doen. Maar we hebben al gesprekken met enkele geïnteresseerde partners uit het Brusselse", zegt Cédric Pierrard, managing partner van Efficy.

Ordiges en Efficy (voorheen Invemaco)- allebei in Brussel gevestigd - gaan samenwerken om een Belgisch erp-pakket op de markt te brengen. Efficy zorgt voor het crm-gedeelte, terwijl Ordiges voornamelijk de financiële beheermodules voor zijn rekening neemt om onder meer boekhouding, contracten en uitgaven te beheren. Ordiges is vooral actief in de publieke sector (o.a. Forem, FAVV, BIM, FIT, WBI,...) en het verzekeringswezen (o.a. Landbouwkrediet) en is naar eigen zeggen in België marktleider in software voor publiek, boekhoudkundig beheer. Het bedrijf werd via een management buyout in 2005 afgesplitst van Capgemini en Sogeti. Efficy van zijn kant telt ondertussen een 400-tal klanten voor de eigen crm-software. Onder meer Transics, de Kinepolis Group en brouwerij Corsendonck zijn er klant aan huis. Klanten van Efficy en Ordiges kunnen nu de gebundelde producten kopen. Eric Pansin, ceo van Ordiges, spreekt over een "best-of-breed oplossing om de database, contacten, projecten, contracten en boekhouding te beheren." Mogelijk wordt er op de valreep nog een derde partij bij betrokken. "We hebben nog geen hr-modules en die zijn echt nodig om aan verregaande integratie te kunnen doen. Maar we hebben al gesprekken met enkele geïnteresseerde partners uit het Brusselse", zegt Cédric Pierrard, managing partner van Efficy.