Royal App Force werd eind 2014 opgericht door (onder andere) Dominique Mangiatordi die het bedrijf vandaag leidt. Hij wordt door de overname mede-aandeelhouder, lid van het directiecomité en marketing manager bij Efficy.

Hoeveel Efficy betaalt voor de overname is niet bekend. Royal App Force haalde in juli 340.000 euro op in een eerste kapitaalronde bij het Waalse investeringsfonds Meusinvest en Waalse en Franse business Angels.

Het is de overnemer vooral te doen om Peak Me Up, de mobiele tak van Royal App Force. Die toepassing helpt sales te motiveren via gamification. De bedoeling is om op termijn het CRM-product Efficy uit te breiden met zulke gamification-functies.

Efficy begon in 1998 als het consultancybedrijf Invemaco. In 2006 lanceerde het zijn eigen CRM onder de naam Efficy en in 2009 doopte het zichzelf ook om naar Efficy. Vandaag telt het bedrijf ongeveer honderd mensen te werk met kantoren in Brussel, Luxemburg, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Turkije. Vandaag zijn 88% van de aandelen in handen van het management en enkele werknemers. De rest is in handen van Cruxis Bvba.

Volgens zijn pr-bureau had Efficy vorig jaar een omzet van 8,5 miljoen euro (+18%) met een nettowinst van 1,3 miljoen en een courante bedrijfskasstroom van 1,7 miljoen. De omzet was meer dan dubbel zo hoog dan in 2013.

Royal App Force werd eind 2014 opgericht door (onder andere) Dominique Mangiatordi die het bedrijf vandaag leidt. Hij wordt door de overname mede-aandeelhouder, lid van het directiecomité en marketing manager bij Efficy.Hoeveel Efficy betaalt voor de overname is niet bekend. Royal App Force haalde in juli 340.000 euro op in een eerste kapitaalronde bij het Waalse investeringsfonds Meusinvest en Waalse en Franse business Angels.Het is de overnemer vooral te doen om Peak Me Up, de mobiele tak van Royal App Force. Die toepassing helpt sales te motiveren via gamification. De bedoeling is om op termijn het CRM-product Efficy uit te breiden met zulke gamification-functies.Efficy begon in 1998 als het consultancybedrijf Invemaco. In 2006 lanceerde het zijn eigen CRM onder de naam Efficy en in 2009 doopte het zichzelf ook om naar Efficy. Vandaag telt het bedrijf ongeveer honderd mensen te werk met kantoren in Brussel, Luxemburg, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Turkije. Vandaag zijn 88% van de aandelen in handen van het management en enkele werknemers. De rest is in handen van Cruxis Bvba.Volgens zijn pr-bureau had Efficy vorig jaar een omzet van 8,5 miljoen euro (+18%) met een nettowinst van 1,3 miljoen en een courante bedrijfskasstroom van 1,7 miljoen. De omzet was meer dan dubbel zo hoog dan in 2013.