De actie gaat uit van hoofdsponsor Orange. Die meet doorheen Euro 2016 hoe vaak Twitteraars en Facebookers voor België, Frankrijk, Spanje of andere landen hun enthousiasme tonen. De vlag van het land waarvoor, na de laatste match van de dag, het meest werd gesupporterd, kleurt de Eiffeltoren.

De vraag is wel in welke mate de Belgische fans er in kunnen slagen gezien landen als Italië, Spanje, Duitsland of gastland Frankrijk veel meer inwoners en dus ook social media gebruikers tellen. Maar met een beetje geluk overtuigen we ook wel enkele Nederlanders om Belgische chauvinisten te worden.

De actie gaat uit van hoofdsponsor Orange. Die meet doorheen Euro 2016 hoe vaak Twitteraars en Facebookers voor België, Frankrijk, Spanje of andere landen hun enthousiasme tonen. De vlag van het land waarvoor, na de laatste match van de dag, het meest werd gesupporterd, kleurt de Eiffeltoren.De vraag is wel in welke mate de Belgische fans er in kunnen slagen gezien landen als Italië, Spanje, Duitsland of gastland Frankrijk veel meer inwoners en dus ook social media gebruikers tellen. Maar met een beetje geluk overtuigen we ook wel enkele Nederlanders om Belgische chauvinisten te worden.